timmerman

Wilt u een carport plaatsen?

Wilt u graag dat uw auto altijd droog staat? Laat dan een carport plaatsen door een timmerman van Timmermannenservice. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Carport

Vindt u het ook vreselijk om door de stromende regen naar uw auto te rennen? Wilt u graag uw auto of andere kostbaarheden beschermen tegen de wisselende Hollandse weersomstandigheden, vallende takken en vogelpoep? De ideale oplossing voor deze problemen is het laten bouwen van een stijlvolle houten carport. Timmermannenservice maakt gebruik van een landelijk netwerk van ervaren timmermannen, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit voor de scherpste prijs.

Voordelen van een carport

Een carport biedt u vele mogelijkheden:

  • 's Zomers is uw auto beschermd tegen zonlicht en vogels, 's winters tegen bladeren en vorst
  • Het verruimt uw totale leefruimte
  • U hoeft minder vaak te krabben en uw voertuig blijft vrij van sneeuw
  • U hoeft niet meer in een oververhitte auto te stappen
  • Een carport is eenvoudig los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning
  • Het is multifunctioneel en kan ook gebruikt worden als overkapping van uw terras of zwembad
  • Stal uw caravan, boot of vouwwagen veilig thuis

Een carport is fraai in ontwerp, verkrijgbaar in allerlei kleuren en duurzaam in constructie. Bovendien is een houten overkapping onderhoudsarm en verhoogt het de waarde van uw huis. Wacht dus niet langer en schakel Timmermannenservice in voor het plaatsen van een nieuwe carport.

carport

Garanties van Timmermanservice

Een carport van Timmermanservice is verkrijgbaar in vele maatvoeringen en kleuren. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals een carport met een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie, met lichtkoepel of vlak dak. De overkapping kan geleverd worden als bouwpakket, voorzien van alle installatiematerialen en handleiding. Het is echter ook mogelijk om uw carport door onze ervaren timmerman te laten plaatsen.

Kwaliteit staat op één

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid; dat zijn de kernwaarden van Timmermannenservice. Wij werken alleen met vakmensen die voldoen aan strenge eisen; niet iedere timmerman kan zich zomaar aansluiten bij ons netwerk. Een timmerman van Timmermannenservice voldoet aan erkende veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook geven wij altijd garantie op het gedane werk. Kiest u voor Timmermannenservice? Dan kiest u voor kwaliteit.

Gratis offerte

Vraag gratis en vrijblijvend offertes op van de beste timmermannen bij u in de buurt. Wij weten dat het vergelijken van offertes u een besparing van maar liefst dertig procent kan opleveren. Neem daarom contact op met Timmermannenservice en geef uw oprit een opvallende en stijlvolle uitstraling.