Wilt u een dakraam plaatsen?

Met een dakraam creëert u meer licht en frisse lucht in uw woning. De timmermannen van Timmermannenservice zijn bedreven in het plaatsen van dakramen. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakraam plaatsen

Een dakraam is een relatief goedkope oplossing om meer daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning te creëren. Dat maakt een zolder direct een mooiere en ruimere plaats, en zeer geschikt om in te richten als hobby-, slaap- of werkkamer. Door het inschakelen van een vakkundige timmerman geniet u op korte termijn van een lichte en geventileerde ruimte in uw woning.

Verschil in materiaal

Voor een dakraam kunt u kiezen uit verschillende mogelijke materialen. Hieronder wordt een beknopte samenvatting gegeven van enkele opties:

  • Kunststof is duurzaam en in vele kleuren leverbaar
  • Aluminium is sterk, licht, duurzaam en isolerend
  • Staal is sterk en geeft het zolderraam een strakke en klassieke uitstraling
  • Hout staat bekend om de warme uitstraling en kan eenvoudig bewerkt en geschilderd worden, al is hier wel vaker onderhoud voor nodig

Verschil in functioneren

Een dakraam komt voor in verschillende uitvoeringen. Ieder raam heeft zijn eigen functie:

  • Tuimelvenster
  • Elektrisch dakraam
  • Uitzetraam

Een tuimelvenster scharniert in het midden. Daardoor is een tuimelvenster gemakkelijk open te kantelen in verschillende standen. Van een klein kiertje om wat frisse lucht binnen te laten tot wijd open, zodat de hele ruimte snel gelucht kan worden. Het is praktisch in gebruik vanwege de eenvoudige en veilige reiniging van de buitenruit. Een elektrisch dakraam is praktisch voor ramen die buiten handbereik zijn geplaatst, zodat u eenvoudig met een afstandsbediening het raam kunt openen en sluiten. Een klassiek zolderraam is aantrekkelijk geprijsd en scharniert aan de bovenkant. Dit uitzetraam kan open worden gezet op verschillende vaste standen. Ieder raam kan worden voorzien van diverse soorten ramen, van dubbelglas tot extra isolerend HR++ glas.

Gratis offerte

Er zijn vele mogelijkheden om een dakraam te laten plaatsen die perfect aansluit bij uw wensen. Vul uw gegevens in op het formulier en ontvang meer tips en adviezen wat betreft het laten plaatsen van een dakraam. Bent u niet vertrouwd met klussen in huis maar wilt u wel verandering in donkere en bedompte ruimtes in uw woning? Schakel Timmermannenservice in om een dakraam te laten plaatsen!