timmerman

Wilt u een gordijnkoof plaatsen?

Een gordijnkoof is niet alleen chique, het beschermt uw woning ook tegen tocht. Wilt u ook een gordijnkoof in uw woonkamer? Neem dan contact op met Timmermannenservice en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gordijnkoof: zowel chique als zuinig

Een gordijnkoof was vroeger in vrijwel iedere woning terug te vinden. Tegenwoordig worden ze echter niet veel meer gebruikt. Toch waren ze best handig. Een gordijnkoof verhult namelijk niet alleen uw gordijnrail, u bespaart bovendien kosten op uw energierekening. Deze besparing komt vanwege het feit dat een koof de hoeveelheid tocht vermindert dat via het raam naar binnen komt. Een gordijnkoof is naast stijlvol dus ook erg functioneel. De ervaren vakmensen van Timmermannenservice helpen u graag met de bevestiging van deze fraaie energiebesparing.

Stijlvolle verhulling van uw gordijnrail

De voornaamste functie van een gordijnkoof is het subtiel verhullen van uw gordijnrail. Een simpele betimmering om de rails is voldoende. Gordijnkoven bieden echter ook veel ruimte om te experimenteren met verschillende stijlen in uw kamer. De mogelijkheden zijn talrijk, u kunt bijvoorbeeld een strakke en zakelijke uitvoering nemen voor de moderne kamer of juist een koof met meer reliƫf voor een klassieke uitstraling. Gordijnkoven zijn door onze timmermannen gemakkelijk aan te brengen en kunnen een groot verschil maken in de stijl van uw kamer.

Meer dan sier

Gordijnkoven zijn meer dan een sierlijst: ze leveren een bijdrage aan uw energiebesparing. Wanneer de lucht langs uw raam afkoelt zakt het naar beneden; een proces waarbij warme lucht van boven naar beneden getrokken wordt. Dit zorgt voor een luchtstroom die uw kamer voortdurend afkoelt. Een gordijnkoof biedt hier uitkomst, omdat de constructie de aanvoer van de warme lucht blokkeert, waardoor de luchtstroom stopt. Na de installatie van een gordijnkoof hoeft uw verwarming niet meer zonder reden de lucht te verwarmen.

Gratis offerte

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Als u al een stijl of materiaal in gedachten heeft, kunt u dit direct aangeven. U krijgt diverse offertes toegestuurd van timmermannen bij u in de buurt, zodat u op uw gemak de beste prijs en kwaliteit met elkaar kunt vergelijken.