De timmerman uit Hilversum staat altijd voor u paraat!

Timmerman Hilversum

Tijd voor timmerwerk in huis, maar aan wie in de buurt van Hilversum kunt u die klus toevertrouwen? Daar weten wij wel antwoord op. Omdat we ontdekten dat het voor mensen vaak moeilijk is om een betrouwbare en vakkundige vakman in de buurt te vinden, zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met gerenommeerde timmerbedrijven door het hele land. Op deze manier kunnen we u perfect helpen aan een goede timmerman bij u om de hoek.

timmerman

Betrouwbare timmerman inschakelen

Dat u hier kunt rekenen op de beste timmermannen uit Hilversum en omgeving is geen loze belofte, maar een garantie. Er worden in ons netwerk namelijk enkel timmermannen toegelaten die beschikken over getoetste kwaliteit. Alleen op deze manier kunnen we u verzekeren van de allerbeste vaklui. Daarnaast geniet u via ons netwerk van voordelen als:

 • Uitstekende garantie op uw timmerklus
 • Heldere prijsafspraken
 • Snelle en klantvriendelijke service
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Altijd een betrouwbaar timmerman dichtbij

Kortom, met een timmerman van Timmermannenservice bent u verzekerd van betrouwbaarheid, kwaliteit en een snelle oplevering. En dat allemaal tegen scherpe tarieven. Wat wilt u nog meer? Vraag meteen een offerte aan en profiteer van de vele voordelen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind uw klusser in Hilversum

Of het nu gaat om het maken van inbouwkasten, het herstellen van houtwerk in en rondom de woning, het maken van lambriseringen of een radiatorombouw: hier vindt u een klusser die aan uw wensen kan voldoen. Voor al uw zaag-, schuur- en timmerwerk schakelt u één van onze timmermannen in. Zij zorgen voor een perfect uitgevoerd resultaat, helemaal volgens uw wensen. Ook voor bijvoorbeeld de renovatie van uw houten vloer neemt u contact met ons op.

Een ervaren timmerman kan u helpen met onder andere de volgende klussen:

 • Inbouwkasten
 • Meubels op maat
 • Lambrisering
 • Aan- en uitbouw
 • Scheidingswanden
 • Radiatorombouw
 • Houten vloeren
 • Dakkapellen

Aanbouw: luxer en mooier

Een aanbouw of uitbouw geeft uw woning meer leefruimte en verhoogt vaak de waarde van uw woning. Timmermannen uit de regio Hilversum verzorgen de aanbouw en uitbouw van onder meer:

Een dakkapel geeft woningen met een schuin dak meer leefruimte en meer licht, zodat een donkere kamer gemakkelijk wordt omgevormd tot een prettige slaap- of werkkamer. Een carport is een praktische uitbreiding waar een auto veilig onder staat en biedt veel bescherming tegen hagel, storm en andere weersinvloeden. De meest luxe en mooiste uitbreiding van de woning is een veranda of terrasoverkapping. Steeds meer mensen uit de omgeving van Hilversum kiezen hiervoor, omdat het een mooie tussenruimte vormt die de woning en tuin dichter bij elkaar brengen. Onder een afdakje kunt u op hete dagen genieten in de schaduw, terwijl de warmte op koelere dagen langer blijft hangen. Een timmerman uit Hilversum bouwt een veranda of terrasoverkapping en geeft u extra comfort om langer te genieten van het buitenleven.

Houtsoorten

Welke houtsoort het beste bij u past, hangt helemaal af van de gewenste uitstraling, budget en het gebruik van binnen of buiten. In het algemeen geldt dat hardhout het meest geschikt is voor buiten en voor intensief gebruik, zoals kozijnen of een houten vloer. Naaldhout is vaak goedkoper, maar is niet altijd even goed bestand tegen vocht en kan daardoor beter binnenshuis worden gebruikt. De timmerman uit Hilversum geeft u advies en werkt onder andere met de volgende houtsoorten:

 • Beukenhout
 • Grenenhout
 • Vurenhout
 • Eikenhout
 • Kersenhout
 • Mahoniehout
 • Teak
 • Steigerhout

Onderhoud en advies

Hout is een prachtig natuurlijk product met een vriendelijke en klassieke uitstraling. Het is wel een materiaal dat regelmatig onderhoud nodig heeft, om het te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Een timmerman uit Hilversum kan met u een onderhoudsplan afspreken of voor losse klussen bij u langskomen om het hout te inspecteren, schuren en beschermen met een nieuwe laag lak of beits. Dit voorkomt dat er vocht in het hout komt, zodat het niet kan rotten. Door de lak of beits blijft het hout zijn eigen kleur houden. U kunt het ook in iedere gewenste kleur laten verven.

Maatwerk Hilversum

Een timmerman uit Hilversum kan uw woning binnen- en buitenshuis voorzien van maatwerk. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbare ruimte, de stijl van uw interieur, het budget en de mogelijkheden binnen of buiten de woning. Binnenshuis zorgen onze timmermannen voor een luxere uitstraling, bijvoorbeeld door kasten, tafels of andere meubels op maat te maken, een lambrisering toe te voegen voor een klassieke uitstraling, een radiatorombouw te bouwen of door een prachtige houten vloer te leggen. Buitenshuis voorziet een timmerman uw woning van een nieuw hekwerk, schutting of een praktisch tuinhuis. Daarnaast helpt de timmerman ook met allerlei praktische oplossingen, zoals de realisatie van inbouwkasten, een trap schuren en verven, of ramen en deuren opnieuw afhangen. Als de kozijnen vervangen moeten worden, vraag dan de timmerman uit Hilversum om advies voor inbraakpreventie. Met enkele eenvoudige maatregelen, zoals extra sloten, een meerpuntsslot, anti-inbraakstrip of dievenklauw maakt u het gelegenheidsdieven direct veel moeilijker om hun slag te slaan.

Houtrot en renovatie

Soms komt het voor dat hout beschadigd raakt, bijvoorbeeld door ouderdom, vocht of schimmel. Meestal ontstaat dit doordat de bovenste verflaag beschadigd is, zodat vocht vrij spel krijgt en er houtrot kan ontstaan. Houtrot komt het meest voor in kozijnen of in de houten vloeren van woningen met een vochtige kelder. Vaak kan de timmerman uit Hilversum het hout nog renoveren, zodat de kozijnen of houten vloer niet vervangen hoeven te worden. Dat is meestal een goedkopere oplossing dan vervanging. Schroom dus niet en neem vrijblijvend contact op met een timmerman uit Hilversum om te zien wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Vraag gratis een offerte aan

Om meteen te profiteren van een betrouwbare timmerman met scherpe tarieven vult u het contactformulier op deze pagina in. Wij hebben uw contactgegevens nodig en een korte omschrijving van de klus die u uitgevoerd wenst te hebben. Wij sturen u dan gratis de beste offertes van betrouwbare timmermannen bij u in de buurt van Hilversum. U maakt vervolgens zelf de keuze voor de best passende timmerman voor uw klus. Zelf shoppen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding hoeft dus niet, dat kan bij ons met één simpele aanvraag. Geef uw wensen door en een ervaren timmerman uit de regio Hilversum neemt vrijblijvend contact met u op.

U bent op de pagina van Hilversum, u kunt onze timmermannen ook vinden in Hoofddorp en Hoorn en Huizen.