timmerman gereedschap

Kast op maat laten maken?

Heeft u meer opbergruimte nodig? Een timmerman van Timmermannenservice maakt vakkundig voor u een kast op maat. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kast op maat

Wilt u graag meer opbergruimte creëren voor uw eigendommen, speciaal toegespitst op uw situatie? Bij Timmermannenservice heeft u de mogelijkheid om uw kasten volledig zelf samen te stellen, waarna onze vakmannen ze voor u maken. Zo kunt u heel simpel complete inloopkasten ontwerpen, die u daarna handig in elkaar laat zetten door een timmerman bij u uit de buurt. Wij leveren honderd procent maatwerk voor vlijmscherpe prijzen! Van grote inloopkasten tot minikastjes die precies in lastige hoekjes passen. Ontwerp uw gewenste kast helemaal zelf en wij zetten uw wensen om in werkelijkheid.

Maatwerk

Onze vakmannen zijn échte maatwerkspecialisten. Zowel het kastinterieur als de kastdeuren worden volledig op maat gemaakt. Gecompliceerde ruimtes, nissen of schuine wanden vormen geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen dan ook elke denkbare kast maken, volledig afgestemd op uw interieur. Neem contact op met Timmermannenservice voor een overzicht van alle opties en een deskundig advies. Bent u niet vertrouwd met klussen in huis? Geen probleem! Onze timmermannen nemen al uw zorgen uit handen en plaatsen uw kast snel en vakkundig op maat.

Alles is mogelijk

Bij Timmermannenservice is het mogelijk om de formaten, het uiterlijk en de indeling zelf te bepalen. Iedere kast op maat kan worden geproduceerd in verschillende soorten hout. De meeste kasten worden vervolgens met een verflaag afgewerkt. Alle kleuren van de regenboog zijn hiervoor beschikbaar. Zodoende kan uw kast op maat zo groot, klein, eenvoudig of luxe worden gemaakt als u zelf wilt. Dankzij ons ruime aanbod is nagenoeg elke stijl waar te maken.

Uw kast door ons gemaakt sluit perfect aan bij de rest van uw interieur, van sfeervol klassiek en strak modern tot trendy en tijdloos. Kortom, als u op zoek bent naar een praktisch ingedeelde kast op maat bent u bij ons aan het juiste adres!

Gratis offerte

Bent u al overtuigd van een kast op maat gemaakt door onze vakmannen? Begin dan nu met het ontwerpen van uw uniek kasten. Met behulp van een vakman van Timmermannenservice geniet u binnenkort van opbergruimte geheel aansluitend op uw wensen.