timmerman

Reparatie nodig aan uw kozijnen?

Zijn uw kozijnen beschadigd of aangetast door het weer? Een timmerman van Timmermannenservice lost het zo voor u op en maakt uw kozijn weer als nieuw. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kozijnen repareren

Heeft u schitterende houten of kunststoffen kozijnen, maar zijn deze aangetast door de barre Hollandse weersomstandigheden? Timmermannenservice is uw redder in nood! Onze gespecialiseerde en ervaren klusjesmannen repareren uw verwaarloosde kozijnen, zodat u veel kosten bespaart op nieuwe kozijnen.

Houtrot

Een raamlijst met houtrot hoeft nog niet verloren te zijn. Dit moet echter wel op tijd worden gerepareerd, omdat houtrot zich anders verspreidt. Houtrot kan echter gemakkelijk voorkomen worden. Het heeft namelijk als oorzaak dat er niet tijdig onderhoud is gepleegd aan de kozijnen. Hierdoor hebben vocht en schimmel vrij spel gekregen en vernietigen ze het hout van binnenuit. Het is ook mogelijk dat het kozijn simpelweg aan het eind van de levensduur is gekomen.

Kunststof kozijnen repareren

Renoveren van kunststof kozijnen vergt een deskundige aanpak. Onze timmermannen maken voornamelijk gebruik van de volgende methoden:

  • Met behulp van spotrepair worden kleine tot middelgrote beschadigingen van een kozijn snel en vakkundig gerepareerd
  • Door het saneren van folie wordt de oude folie van een gehele stijl ter plaatse vervangen door een zelfklevende folie

Voordelen renovatie

Het laten repareren van een kozijn door Timmermannenservice is een relatief voordelige oplossing in vergelijking met het volledig laten vervangen van een kozijn. Sterker nog, u bespaart tot wel negentig procent van de kosten. Omdat alleen de aangetaste delen van het hout of kunststof worden behandeld, betaalt u vaak veel minder. Naast het sparen van uw portemonnee is ook het milieu gebaat bij een renovatie. U voorkomt immers dat gezond hout onnodig wordt weggegooid. Repareren veroorzaakt ook veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij alles verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien van buitenaf worden uitgevoerd.

kozijnen

Gratis offerte

Twijfel niet langer over het repareren van uw kozijnen en onderneem actie om erger te voorkomen. Schakel de hulp in van Timmermannenservice, dan zorgen wij voor de rest.