De timmerman uit Leiderdorp staat altijd voor u paraat!

timmerman

Timmerman Leiderdorp

Voor kleine of grote timmerklussen aan huis, of voor het maken van meubels op maat, kunt u altijd op deze website terecht. Het maakt niet uit waar u woonachtig bent, onze dienst bestrijkt heel Nederland. We hebben voor u een handig initiatief opgezet, zodat u in heel het land gemakkelijk de beste timmerman bij u in de buurt kunt vinden. Dus ook in de omgeving van Leiderdorp. Bij ons landelijke netwerk zijn alleen gerenommeerde timmerbedrijven aangesloten. U komt bij ons dus alleen in contact met betrouwbare vaklui. Daar kunt u uw klus met een gerust hart aan overlaten.

Altijd een timmerman bij u in de buurt

Wanneer het houtwerk in huis gerepareerd moet worden, wanneer u nieuwe meubels op maat wilt laten maken of wanneer u een dringende timmerklus hebt, bent u het meeste gebaat met een timmerman bij u in Leiderdorp. U wilt iemand die zo snel mogelijk voor u klaarstaat. Door het formulier op deze pagina in te vullen kunnen we u vlot in contact brengen met echte vakmensen bij u in de buurt. Wij brengen hier op een effectieve wijze klant en timmerman uit Leiderdorp samen. U kunt voor de volle honderd procent vertrouwen op onze vakmensen. Wij garanderen:

 • Getest vakmanschap
 • Grote klantvriendelijkheid
 • Heldere prijsafspraken
 • Goede klantvriendelijkheid
 • Uitmuntende garantievoorwaarden
 • Voordelige tarieven
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van kasten op maat tot dakkapellen

Wanneer u een klusser in huis haalt voor het in orde maken van de nodige timmerwerkzaamheden wilt u er vanzelfsprekend ook zeker van zijn dat u van doen hebt met een betrouwbaar en vakbekwaam persoon uit Leiderdorp. Dit is een garantie die we u hier kunnen geven. Alles wat getimmerd, geschuurd en gezaagd kan worden nemen wij u graag uit handen. Dit kan variƫren van een inbouwkast op maat tot een complete aanbouw, of bijvoorbeeld het renoveren van uw houten vloer. Onze timmermannen zijn van alle markten thuis.

Voor onder andere de volgende klussen neemt u contact met ons op:

 • Inbouwkasten
 • Meubels op maat
 • Lambrisering
 • Aan- en uitbouw
 • Scheidingswanden
 • Radiatorombouw
 • Houten vloeren
 • Dakkapellen

Aanbouw in Leiderdorp

De timmerman uit Leiderdorp is een echte vakman als het gaat om aanbouw. Wilt u een nieuwe veranda, terrasoverkapping of carport? De timmerman uit Leiderdorp gaat met u in overleg en doet een voorstel dat past bij uw wensen. Hij kiest samen met u de meest geschikte materialen. Zo vraagt hardhout maar weinig onderhoud en geeft dit de woning een klassieke uitstraling, terwijl kunststof en aluminium moderne oplossingen zijn die weinig onderhoud nodig hebben. Een carport vergroot het gemak en beschermt uw auto tegen veel weersinvloeden, terwijl een veranda en een terrasoverkapping meer luxe brengen, waarmee u bijna het hele jaar door kunt blijven genieten van het buitenleven.

Renovatie en onderhoud

Timmermannenservice werkt met de vakmannen uit de regio Leiderdorp. Zij geven niet alleen advies bij de aanschaf, maar komen ook bij u langs voor onderhoud. Zij verzorgen onder andere:

 • Onderhoud
 • Renovatie
 • Houtrot repareren
 • Deuren en ramen afhangen
 • Schuren en schilderen
 • Inbraakpreventie

Houtwerk heeft regelmatig onderhoud nodig. Meestal is het voldoende om eens in de vijf tot acht jaar een grote beurt te geven door al het hout te schuren en schilderen. In gebieden langs de kust is echter vaker onderhoud nodig, omdat de zoute zeewind materialen sneller aantast. Een timmerman uit Leiderdorp zit bij u in de buurt en kan altijd langskomen voor inspectie. Waar nodig wordt het hout goed onderhouden.

Soms ontstaat er houtrot. Hierbij is er vocht in het hout gekomen, waardoor schimmel vrij spel krijgt en het hout van binnenuit langzaam afbrokkelt. Dit gebeurt vaker bij kozijnen of houten vloeren. De timmerman uit Leiderdorp schuurt het beschadigde deel op, verwijdert de rotte onderdelen en droogt het hout. Daarna wordt het voorzien van een nieuwe beschermlaag. Tot slot geeft de timmerman uit Leiderdorp ook advies over inbraakpreventie. De vakman kan uw ramen en deuren voorzien van extra hang- en sluitwerk. Zo heeft u niet alleen een mooie, maar ook een veilige woning.

Maatwerk in huis

Binnenshuis zorgt de timmerman uit Leiderdorp voor maatwerk. Iedere aanpassing moet immers goed bij uw gewenste stijl voor de woning passen. Geef daarom duidelijk door wat u graag wilt wijzigen in de woning. De timmerman uit Leiderdorp neemt de maten op en denkt mee over de mogelijke materialen, stijl en onderhoud. De vakman voorziet uw woning van praktische inbouwkasten, een luxe lambrisering, een handige radiatorombouw of een mooi afgewerkte gordijnkoof. Meubels zoals kasten, stoelen of een tafel kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze qua stijl en formaat precies in uw woning passen. Daarnaast helpt de timmerman ook met heel praktische klussen binnenshuis, zoals houten vloeren leggen, plinten schuren en schilderen, kozijnen vervangen en deuren afhangen. Maak een wensenlijstje en geef door wat u graag anders wilt hebben in de woning.

Klussen buitenshuis

Ook buitenshuis helpt de timmerman uit Leiderdorp met diverse klussen. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van houten panelen op de gevel, en aan het vervangen van kozijnen en deuren. Maar ook het plaatsen van een dakraam of dakkapel kunt u gerust aan onze vakmannen overlaten. En als u uw tuinmeubelen en tuingereedschap droog wilt opbergen bouwt de timmerman bij u uit Leiderdorp een houten tuinhuis voor u.

Houtsoorten

Iedere klus is uniek. En iedereen heeft andere wensen. De timmerman uit Leiderdorp kent de diverse houtsoorten goed en geeft advies over de uitstraling, prijs en benodigde onderhoud van iedere houtsoort. Hardhoutsoorten zijn het meest geschikt voor toepassingen buitenshuis, omdat deze soorten beter tegen vocht kunnen en minder onderhoud nodig hebben. Populaire houtsoorten zijn kersenhout, mahonie en teak. Binnenshuis is naaldhout ook erg populair. Vurenhout wordt het meest gebruikt, maar er zijn ook diverse andere mogelijkheden, zoals beukenhout, grenen en eikenhout. Alle houtsoorten kunnen gelakt en gebeitst worden voor een betere bescherming tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast kan het ook in alle gewenste kleuren geschilderd worden.

Vraag gratis een offerte aan

Voordat u met een timmerman uit Leiderdorp in zee gaat, is het belangrijk dat u weet hoeveel het u gaat kosten. Omdat iedere klus anders is, kunnen we u hier geen standaardtarieven geven. Wel bieden we u de mogelijkheid om op deze pagina gratis offertes aan te vragen door een duidelijke omschrijving van uw timmerklus in Leiderdorp aan ons door te geven. Binnen een mum van tijd zult u scherpe offertes ontvangen en kunt u zelf bepalen welke timmerman in uw regio voor u de aangewezen persoon is om uw klus uit te voeren.

U bent op de pagina van Leiderdorp, u kunt onze timmermannen ook vinden in Leidschendam en Lisse en Maassluis.