timmerman gereedschap

Meubels op maat nodig?

Heeft u nieuwe meubels nodig en wilt u deze graag personaliseren? De timmermannen van Timmermannen-service maken vakkundig uw meubels op maat. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meubels op maat

Heeft u meubels met zeer specifieke afmetingen nodig, of wilt u een uniek meubelstuk dat vakmanschap uitstraalt? Onze timmermannen zijn trots op hun ambachtelijke werk en scheppen er plezier in om uw meubel precies naar uw wensen vorm te geven. Het is altijd volledig maatwerk voor scherpe prijzen. Maak zelf een ontwerp of vertel onze timmermannen welke meubels u graag ziet in uw woning, dan gaan zij ermee aan de slag.

Alles is mogelijk

Bij Timmermannenservice is maatwerk mogelijk. U kunt zelf het uiterlijk, de kleuren en materialen van uw meubel op maat bepalen. De meubels kunnen worden gemaakt van verschillende soorten hout, die gelakt kunnen worden of geverfd in alle denkbare kleuren. Het meubelstuk kan zo groot, klein, origineel, eenvoudig of luxe worden gemaakt als u zelf wenst. Het is eveneens mogelijk om uw eigen ontwerp uit te laten voeren. Dankzij ons ruime aanbod is nagenoeg elke stijl waar te maken, zodat uw meubel altijd perfect aansluit bij de rest van uw interieur.

Garanties

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in maatwerk. U doet hen daar een plezier mee. We nemen graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en alle mogelijkheden met u te bespreken. Samen streven we er naar om uw ideale meubelstuk te realiseren. Neem contact op met Timmermannenservice voor een overzicht van alle opties en een deskundig advies. Alle meubels worden geleverd als bouwpakket: volledig op maat gezaagd met een heldere werktekening en beschrijving. Bent u niet vertrouwd met het klussen in huis of vindt u het prettig als iemand persoonlijk bij u langskomt? Geen probleem! Onze monteurs nemen al uw zorgen uit handen en plaatsen uw bestelling snel en vakkundig.

Kosten meubels op maat

Vanzelfsprekend komen er bij het produceren van op maat gemaakte meubels bepaalde kosten kijken. Bij Timmermannenservice kunt u zelf bepalen hoeveel budget u hiervoor beschikbaar stelt. Vervolgens kijken we in overleg wat er mogelijk is om uw ideale meubilair te realiseren, zoals houtkeuze en het verfijnen of grover maken van uw ontwerp. Om inzicht te krijgen in de kosten van de productie wordt er van te voren overlegd wat de mogelijkheden zijn met uw budget, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Gratis offerte

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden die onze op maat gemaakte meubels u bieden? Schakel dan Timmermannenservice in voor het realiseren van een meubel op maat. Dan weet u zeker dat het perfect aansluit op uw wensen!