timmerman

Onze diensten

Timmermannenservice biedt allerlei diensten aan in uw regio. Hieronder ziet u alle klussen die wij voor u uitvoeren. Neem gerust contact op als een bepaalde klus er niet bij staat. De kans is groot dat we het alsnog wel kunnen doen.

Carports
Vindt u het ook vreselijk om door de stromende regen naar uw auto te rennen? De ideale oplossing voor zulke problemen is het laten bouwen van een stijlvolle houten carport.

Lees meer

Dakraam plaatsen
Een dakraam is een relatief goedkope oplossing om meer daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning te creëren. Dat maakt een zolder direct een ruimere plaats.

Lees meer

Gordijnkoven
Een gordijnkoof was vroeger in vrijwel iedere woning terug te vinden. Tegenwoordig worden ze echter niet heel veel meer gebruikt. Toch waren ze altijd best wel handig.

Lees meer

Hout
Het gebruik van hout in uw interieur is een tijdloze en stijlvolle investering. Het materiaal is veelzijdig, sterk en uitstekend te combineren met andere stijlen in uw woning.

Lees meer

Kasten op maat
Wilt u graag meer opbergruimte creëren voor uw eigendommen, speciaal toegespitst op uw situatie? Bij Timmermannenservice heeft u de mogelijkheid om uw kasten volledig zelf samen te stellen.

Lees meer

Kozijnen repareren
Heeft u schitterende houten of kunststoffen kozijnen, maar zijn deze aangetast door de barre weersomstandigheden? Timmermannenservice is uw redder in nood!

Lees meer

Meubels op maat
Zoekt u meubels met zeer specifieke afmetingen, of wilt u een uniek meubelstuk dat vakmanschap uitstraalt? Onze timmermannen zijn zeer nauwkeurig en vervullen uw wensen zo goed mogelijk.

Lees meer

Radiator ombouw
Ergert u zich ook aan uw onafgewerkte radiatoren, of is uw radiatorlak lelijk geworden? Uw zoektocht naar een geschikte en betaalbare oplossing kunt u direct beëindigen.

Lees meer

Ramen en deuren plaatsen
U kunt eenvoudig ramen en deuren laten plaatsen om donkere ruimtes lichter te maken en meer openingen te creëren. Wij helpen ook met het vervangen van uw huidige ramen.

Lees meer

Renovatie en houtrot
Heeft u schitterende houten onderdelen, maar zijn deze aangetast door regen, vorst, hitte en uv-licht? Timmermannenservice is uw redder in nood voor renovatie en houtrot.

Lees meer

Terrasoverkapping
Timmermannenservice heeft goed nieuws voor iedereen die in de zomer en nog lang daarna in alle rust van de tuin en het buitenleven wil genieten. Timmermannenservice helpt graag.

Lees meer

Veranda
Wilt u met mooi zomerweer in alle rust en vrijheid van het buitenleven om u heen genieten? Timmermannenservice biedt uitkomst en helpt u graag met uw veranda. 

Lees meer 

Gratis contact met uw timmerman

Wat uw wens ook is, uw timmerman voert het uit. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Vul uw gegevens in en beschrijf de opdracht zo precies mogelijk. Eventueel neemt de timmerman in uw regio contact met u op om uw wensen verder te bespreken. Aan de hand daarvan sturen wij u geheel gratis een prijsopgave op.