timmerman radiator

Wilt u uw radiator ombouwen?

Moet uw radiator omgebouwd worden? U wilt natuurlijk dat uw woning er piekfijn uitziet. Schakel daarom een timmerman van Timmermannenservice in. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ombouw radiator

Ergert u zich ook aan uw onafgewerkte radiatoren, of is uw radiatorlak lelijk geworden? Uw zoektocht naar een geschikte en betaalbare oplossing kunt u direct beƫindigen. Het is immers vele malen goedkoper om uw radiator weg te werken achter een mooie ombouw dan te vervangen. Bij Timmermannenservice bent u aan het juiste adres voor scherp geprijsde kwaliteit.

Garanties

We nemen graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en alle mogelijkheden met u te bespreken. Samen streven we ernaar om uw ideale radiatorombouw te realiseren. Er is royale keuze uit verschillende modellen, zodat er altijd wel een model verkrijgbaar is dat aansluit op de rest van uw interieur. Het is daarbij mogelijk om een systeem op maat te laten maken, zodat de ombouw altijd aansluit op uw radiator.

Kortom, door het inschakelen van Timmermannenservice kunt u binnenkort optimaal genieten van uw leefomgeving met een mooi geĆÆntegreerde radiatorombouw.

Waarom ombouwen?

Een radiatorombouw bestaat uit een voorpaneel in vlakke uitvoering, zijpanelen en bovenrooster. De onderdelen kunnen eenvoudig in iedere gewenste kleur afgelakt worden. Voor meer mogelijkheden en adviezen kunt u contact opnemen met Timmermannenservice. Onze vakmannen geven uw radiator graag een fris en nieuw uiterlijk.

De radiator is een vast onderdeel in vrijwel elk huishouden, maar is zelden aangepast aan uw woongenot. Het is echter mogelijk om een verwarming om te toveren tot een fraai element dat perfect in uw interieur past. Ons doel is om u relatief eenvoudige en bovenal effectieve oplossingen aan te bieden voor een fraai resultaat. Met behulp van een ombouw wordt de radiator op effectieve wijze weggewerkt zonder dat er verlies van warmte optreedt. Hierdoor kunt u snel en voor minimale kosten de afwerking van uw huis naar een hoger niveau brengen. Onze monteurs nemen al uw zorgen uit handen. Zij bouwen snel en vakkundig de ombouw van uw wensen.

Gratis offerte

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden die onze op maat gemaakte meubels u bieden? Schakel dan Timmermannenservice in voor het realiseren van een meubel op maat. Dan weet u zeker dat het perfect aansluit op uw wensen!