timmerman gereedschap

Ramen en deuren laten plaatsen?

Wilt u een extra raam of deur plaatsen in uw woning? Een timmerman van Timmermannenservice neemt u graag het werk uit handen. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend offertes.

Ramen en deuren plaatsen

U kunt eenvoudig ramen en deuren laten plaatsen om donkere ruimtes lichter te maken en meer openingen te creëren. Timmermannenservice helpt ook met het vervangen van uw huidige ramen, deuren en kozijnen. Het plaatsen van een raam is een relatief goedkope manier om meer daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning te brengen. Ook is het mogelijk om extra deuren te laten plaatsen door onze vakmannen, zodat u gebruik kunt maken van meer in- en uitgangen.

Garanties

Natuurlijk is elke opdracht anders en heeft u uw eigen wensen. We nemen graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en alle mogelijkheden met u te bespreken. Samen streven we ernaar om ramen en deuren met bijpassende kozijnen te monteren, die goed aansluiten bij de rest van uw interieur. Neem contact op met Timmermannenservice voor meer tips en adviezen over het plaatsen van een raam of deur en laat u voorlichten door één van onze ervaren adviseurs.

Kosten

We streven ernaar om samen met u het droombeeld van uw woning waar te maken door praktische oplossingen toe te passen. Om inzicht te krijgen in de kosten van de verbouwing wordt er van tevoren overlegd met een expert wat de mogelijkheden zijn. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. Een ruimte kan met relatief weinig kosten worden verbeterd door het laten plaatsen van deuren en ramen. Zo ontstaat er een prettigere woonomgeving.

Door het inschakelen van Timmermannenservice kunt u binnenkort optimaal genieten van een lichte, volop geventileerde en goed toegankelijke ruimte! Ramen en deuren laten plaatsen door ervaren professionals, daar wordt u vrolijk van.

Soorten ramen

U heeft een ruime keus uit ramen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u een enkel raam of meervoudige ramen plaatsen. U kunt daarbij denken aan één of meer vaste vensters, draairamen, kiepramen, uitzetramen, dakraam, kantelramen, schuiframen en meer. Daarnaast kunt u kiezen voor dubbel glas of het zeer energiezuinige HR++ glas. Bij deuren is het belangrijk om te weten of deze naar binnen of naar buiten openen, zodat duidelijk is waar de scharnieren van de deuren moeten zitten.

deuren en ramen

Gratis offerte

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden die onze op maat gemaakte meubels u bieden? Schakel dan Timmermannenservice in voor het realiseren van een meubel op maat. Dan weet u zeker dat het perfect aansluit op uw wensen!