timmerman overkapping

Wilt u uw terras laten overkappen?

Met een terrasoverkapping maakt u uw terras nog aangenamer. Een timmerman van Timmermannenservice overkapt uw terras vakkundig. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Terrasoverkapping

Timmermannenservice heeft goed nieuws voor iedereen die in de zomer en nog lang daarna in alle rust en vrijheid van de tuin en het buitenleven wil genieten. Door een terrasoverkapping beschikt u over een volledig nieuwe ruimte die u afhankelijk van het weer geheel kunt openen of sluiten. De warmte blijft langer hangen onder de overkapping zodat u langer comfortabel buiten kunt blijven. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. Dankzij een terrasoverkapping van Timmermannenservice geniet u langer van de frisse buitenlucht.

Maatwerk

Door de vele opties zit u bij Timmermannenservice goed als u klassieke, eigentijdse en moderne terrasoverkappingen zoekt. Alle producten worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke woonsituatie. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld verlichting en verwarming tovert u uw terras om in een ruimte waar u elk seizoen het buitenleven kunt ervaren. Met een terrasoverkapping gemaakt door onze vakmannen geniet u van uw tuin met het comfort van binnenshuis en heeft u met oog op de toekomst volop uitbreidingsmogelijkheden.

Service en advies

Om inzicht te krijgen in de kosten van nieuwe terrasoverkapping kunt u uw wensen aangeven. Tijdens een persoonlijk gesprek maakt één van onze experts een duidelijke factuur, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De kosten variëren door de oppervlakte, materiaalkeuze en eventuele extra’s zoals een verwarmd terras. Het bestaande woonoppervlak van uw leefruimte kan met relatief weinig kosten worden uitgebreid door de toevoeging van een terrasoverkapping, waardoor een prettigere woonomgeving ontstaat en de woning tevens in waarde stijgt.

Gratis offerte

Met uw nieuwe terras kunt u het buitenleven optimaal beleven. In de zomer kunt u op comfortabele wijze genieten van schaduw, en in het voor- en naseizoen van een behaaglijke warmte. Schakel Timmermannenservice in om uw ideale houten terrasoverkapping te laten bouwen en laat u verbluffen door het eindresultaat. Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk de scherpste prijzen.