timmerman overkapping

Wilt u een veranda laten plaatsen?

Zoekt u een manier om 's zomers optimaal van het buitenleven te kunnen genieten? Overweeg eens een veranda. Elke timmerman van Timmermannenservice is gespecialiseerd in veranda's. Neem gauw contact op.

Veranda

Wilt u met mooi zomerweer in alle rust en vrijheid van het buitenleven om u heen genieten? Timmermannenservice biedt uitkomst. Een houten veranda is perfect voor het creëren van een beschutte plek om gedurende verschillende weeromstandigheden buiten te verblijven. Ook geeft een veranda direct meer sfeer, licht en mogelijkheden aan uw tuin en woning. Daarnaast kan het dienen als plek om uw tuinmeubels, barbecue of andere tuinspullen te plaatsen.

Ideeën

Door de vele uitvoeringen, opties en uitbreidingsmogelijkheden kunt u bij ons landelijk netwerk van timmermannen terecht voor allerlei veranda’s: van klassiek hout, eigentijds aluminium, of een moderne uitvoering van glas en kunststof. Er zijn meerdere manieren waarop u een veranda kunt aanpassen naar uw wensen:

  • Open haard zorgt voor meer warmte en gezelligheid
  • Warmtelampen voor ieder seizoen
  • Zonwerende schermen zorgen voor meer beschutting
  • Materiaalkeuze: van klassiek hout tot modern kunststof

Uw persoonlijke wensen, de stijl van uw tuin en de grootte van uw woning en tuin bepalen welke veranda het beste bij u past. Neem contact op met Timmermannenservice voor meer tips en adviezen. Onze experts staan graag voor u klaar.

Maatwerk en advies

Timmermanservice is dé specialist op het gebied van houten veranda’s. Het is mogelijk om een standaard houten uitvoering te bestellen, maar ook een volledig op maat en naar eigen wens samengestelde veranda is uitvoerbaar. Natuurlijk is elke opdracht anders en heeft u uw eigen specifieke wensen. We nemen graag de tijd dit in kaart te brengen en alle mogelijkheden voor het realiseren van uw droomveranda te bespreken. Neem contact op met Timmermannenservice voor meer tips over het plaatsen van een veranda, en laat u uitgebreid voorlichten door één van onze ervaren adviseurs.

veranda

Gratis offerte

Met een veranda van Timmermannenservice kunt u optimaal genieten van uw tuin. Onze uitbouw biedt beschutting, comfort en gemak, zodat u langer plezier kunt beleven van de buitenlucht. Bovendien zorgt een goede uitbouw voor een hogere waarde van uw woning. Vraag gratis en vrijblijvend offertes op voor timmermannen bij u in de buurt. Schakel één van onze vakmannen in om uw ideale houten veranda te laten bouwen.